over ons

de mensen

de mensen

hanno
directeur

"Een passend en mooi interieur! Dat maakt je nog gelukkiger"

Hanno Bentveld

De man des huizes: directeur/eigenaar  van het familiebedrijf Bentveld en interieurarchitect. Heeft kennis van zaken én een scherp oog voor kleur en detail. Combineert gedegen vakmanschap moeiteloos met een groot creatief talent. Voor elk interieurprobleem bedenkt hij een verrassende oplossing. Logisch: dit is het handelsmerk van Bentveld Interieur!

paulian
interieurontwerpster

"Het mooie van design is, dat het meer is dan alleen een meubel."

Jongste van ons team stylisten, maar doet niet onder voor haar oudere collega’s. Met haar ontwapenende spontaniteit en creativiteit weet ze anderen te enthousiasmeren voor haar ideeën. Als sparringpartner is Paulian betrokken en 100% doelgericht. Bij Bentveld Interieur is zij dus prima op haar plaats!

rimke
interieurontwerpster

"Kleur is echt mijn passie: het lukt me altijd weer een passende, bijzondere en verrassende kleurcombinatie te bedenken voor mijn klanten"

Bruist van de ideeën voor elk interieur. Ze let daarbij op harmonie in kleur, vorm en indeling. Haalt haar inspiratie voor kleurcombinaties uit fotoboeken en verre reizen. Rimke houdt altijd rekening met persoonlijke wensen. Hecht de klant veel waarde aan grootmoeders kast? Dan krijgt deze een mooi plekje in het interieurplan!

jeffrey
interieurontwerper

"Ik laat de klant graag zien hoe je met mooie producten het interieur van je dromen kunt realiseren, zodat ze met een glimlach en nieuwe inspiratie de deur uit gaan"

Als nieuwste werknemer bij Bentveld Interieur staat Jeffrey letterlijk en figuurlijk zijn mannetje. Jeffrey luistert goed naar uw wensen en denkt vol passie en enthousiasme met u mee om uw droominterieur te realiseren. Niets is hem dan ook teveel gevraagd. Graag legt hij aan u uit waarom hij voor bepaalde interieur ideeën gekozen heeft.  Altijd een open en eerlijk advies en ervan uitgaande dat de klant altijd voorop staat.

 

mayke
interieurontwerpster

"Een interieur moet een weerspiegeling zijn van de mensen die er wonen. Het moet een `ziel` hebben, en niet slechts een toonkamer zijn."

Sterk in het bedenken en visualiseren van functionele, sfeervolle interieurs. Als ervaren interieurstylist is ze bij Bentveld Interieur dan ook helemaal in haar element. Mayke staat bekend om haar nauwkeurigheid en praktische, oplossingsgerichte aanpak. En laten we vooral niet vergeten haar klantvriendelijkheid te noemen. Die is top!

anil
buitendienstmedewerker

"Ik plaats niet zomaar een meubel, maar denk mee en probeer ook echt een aanvulling te bieden op het advies van de winkel"

Anil Mokkenstorm

De rechterhand van het bedrijf, op hem kun je bouwen. Staat altijd klaar om de meubels op de plaats van bestemming te brengen. Maar daar houdt de service niet op: zo monteert hij kasten, hangt lampen en gordijnen op en legt vloerbedekking. Kortom, hij zorgt dat alles naar wens geplaatst wordt. Anil is niet te betrappen op een slecht humeur, hij heeft al 12½ jaar plezier in zijn werk!